Pagini

Persoane interesate

Materialele care apar pe acest blog
aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Proprietarul acestui blog îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice abatere. Blogul funcţionează în condiţii normale cu Mozilla Firefox si Crome.

duminică, 6 mai 2012

Ce îşi doresc femeile?
Să aibă parte de o persoană complementară. Să le mintă frumos. Să fie totuşi sinceră. Femeile nu îşi doresc oare să stabilească o relaţie reală? Să dea mâna, să nu pună piedici? Nu am văzut femei urâte, poate doar acelea care nu au reuşit să-şi păstreze feminitatea, să treacă subit în spaţiul barbariei. Femeia nu e făcută să dea cu ciocanul. Nu e nevoie să ne demonstreze că face uzură de forţă şi înjurătură; este suficient să fie atentă la detalii, să dea viaţă, căci femeia, chiar dacă nu suntem de acord, este viaţă.

Ce îşi doresc femeile? Să aibă alături un om puternic, lipsit de prejudecăţi, să fie un soi de Don Juan, să aibă simţul răspunderii şi al minciunii. Femeile sunt experte în a descoperi micile minciuni, de aceea adevărului nu trebuie să-i fie forţată nota. Ce îşi doresc femeile? Să nu aibă parte de instabilitate, însă nici să se piardă într-o conjunctură lipsită de joc. În fond, dansul şi naturaleţea nu se pot întâlni decât în spaţiul femeii. Ce îşi doresc femeile? Nici ele nu ştiu, dar e frumos că ne dau impresia asta, că sunt stăpâne pe propria lor instabilitate. Aşa arată şi motivul perfecţiunii. Entropia este culoarea şi jocul oricărui sistem, dar este acolo, îi face cu ochiul. Femeia este punctul de legătură dintre un ocean şi o pată de foc. Numai ea ne poate domoli isteriile, numai ea ne poate aprinde zvâcneala de zace în noi. În fond, a sta pe cumulul de instabilitate înseamnă a face uz de cele mai-nalte forme de înţelepciune.

Citeste mai departe. Da click aici.

6 comentarii:

Joker spunea...

Da. Reprezentaţie de gală.
Pentru? Sala goală.
:)
Tipic..
:)

Joker spunea...

Bucureştiul ţi a luat minţile cred.
Sau bunul simţ.
Sau ambele..

George Colang spunea...

Joker: in primul rand,nu ne tragem de sireturi. in al doilea rand, exista o eroare si nu apar comentarii pe blog. te astept pe georgecolang.ro, ori pe facebook, si dezbatem cat vrei, dar nu sa ma judeci tu pe mine, mai ales fara sa stii cum stau lucrurile.

Andrada spunea...

In principiu ai dreptate. Au nevoie de siguranta care se regaseste in mai multe lucruri, nu numai in iubire.

Antonia spunea...

SIGURANTA! Aceasta siguranta nu ti-o ofera oricine.

Andra spunea...

Exact cum a zis si Antonia, cu totii ne dorim siguranta. E cea mai importanta intr-o relatie.

Faceți căutări pe acest blog