Pagini

Persoane interesate

Materialele care apar pe acest blog
aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Proprietarul acestui blog îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice abatere. Blogul funcţionează în condiţii normale cu Mozilla Firefox si Crome.

joi, 16 iunie 2011

Am minţit

         Am minţit atunci când am spus că suntem un cumul de forţe, de împletituri viscerale. Nu. Suntem idealul propriei noastre derive. Trăim în epoca orgoliului. Trăim în lumea lui Nimănui. Aici ne certăm fiecare, ne zbatem asmuţiţi ca nişte câini, ne transfigurăm şi ne desenăm destine. Toţi avem adevărul nostru, nimeni nu ne poate zdruncina un pic, iar dacă o face, ei bine, îi dăm în cap; nu vrem să ne mişte puţin din verticalitatea inerţiei noastre. Toţi aici ne ţinem în braţe, ne scuipăm cu ce avem mai de preţ, ne izgonim şi ne vedem damnaţi în imperativul de a fi cel mai bun! Suntem viteji, alergăm cu unde sonore, îi ciupim pe toţi, ne uităm în oglindă şi ne mânjim cu cele mai umile minciuni.
            Nimeni nu are tărie să spună că e un nenorocit amărât, că nu are nimic în mână, poate doar o baltă de moarte. Citeşte acest articol în continuare. Dă click aici. 

4 comentarii:

Anonim spunea...

ceri mult... :), nu cere ceva ce nici tu nu poti face...sa iti admiti nimicnicia ,nu exista cel mai bun , tot timpul va exista cineva mai bun ca tine, mai tanar ca tine, mai spiritual , mai frumos,mai amuzant, mai inteligent, mai mai si mai ... George e greu sa traiesti cu sufletul la vedere ...:)...insa daca reusesti sa faci asta atunci traiesti cu adevarat .O sa iti cumpar si tie o pereche de Ochelari Roz!offff dau faliment cu voi in ritmul asta! :(

Suflet de curva spunea...

:))

George Colang spunea...

Leonesse: o sa te rpg sa comentezi acolo unde se termina articolul, adica la adresa http://www.georgecolang.ro/

George Colang spunea...

Curvuliţă: poţi să râzi, dar la http://www.georgecolang.ro/

Faceți căutări pe acest blog