Pagini

Persoane interesate

Materialele care apar pe acest blog
aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Proprietarul acestui blog îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice abatere. Blogul funcţionează în condiţii normale cu Mozilla Firefox si Crome.

vineri, 21 ianuarie 2011

Patru semne că eşti bătut în cap

Ce interesante sunt soluţiile de genul celor prezentate prin reviste:

Un semn că te doreşte! Cum să ajungi frumos când eşti urât! Cum să te scarpini în fund în timp ce te scobeşti în urechi! De ce să zâmbeşti la locul de muncă? Cum să te dezvirginezi cu un ciocan? Cum să slăbeşti mâncând? Cum să te îngraşi slăbind? Cum să pui mâna pe el? Cum să scapi de trecut şi să te trezeşti în viitor? De ce este libidoul mărit când te uiţi la un meci de fotbal!? De ce să nu te speli pe mâini când ieşi de la toaletă!? Cum să arăţi impecabil la 80 de ani? Vrei să fii ager la minte? Cumpără un tampon! 


Vrei să faci sex cu altcineva în afară de tine? Uită-te în oglindă! Cum să ai dinţii albi, dar să miroşi a usturoi! De ce femeile sunt vulnerabile? Cum să te menţii în formă în timp ce stai? Vrei să te calmezi? Mănâncă un cârnat! Ce este tensiunea sexuală? Lacrimile femeilor taie pofta de sex a bărbaţilor. De ce plâng femeile după ce fac dragoste? Ştiinţa ne învaţă că bărbaţii infideli sunt proşti la pat! Fecioarele sunt bune la pat! Leoaicele sunt cuminţi în casă! Feng shui şi salata cu viţel de oaie! 


Psihologia dragostei te învaţă cum să descoperi tainele iubirii! Semne că iubitul te înşeală! Ghicitul în talpa picioarelor sau podomantia. Bărbaţii sunt atraşi de femeile vulnerabile sau respinse în dragoste. Când prietenia se transformă în dragoste. Ce nu trebuie să ştie femeile? Semnificaţia replicilor de despărţire ale femeilor. Află unde este Moş Crăciun pe gps sau internet. 

11 comentarii:

Amanta ta spunea...

SA rad sau sa plang :)))) ?

George Colang spunea...

Eu zic sa radem.

Herta Lucescu spunea...

Asta iti mai descreteste fruntea.. :)

Gabi spunea...

hai ca am ras:))
foarte foarte tare

GanduriMurdare spunea...

See my face while reading this (o_O) , (O.O) , (@_@) , (^.^) , (*.*) , (>_<) , (#.#)

Hai sa fim seriosi, editorialele de genu sunt cele care fac revistele de genu sa fie cumparate, asta da te referi la undele reviste.

P.S: Legat de Mos Craciun, a fost ziele trecute prin Timisoara, am dovada.

George Colang spunea...

Gabi@ Mai, este destul de tare, chiar si tragic, hai si comic! :)))

George Colang spunea...

Ganduri murdare@ Nu te cred! L ai prins pe gps? sau cum? :))

nike spunea...

tragic comic si adevarat

George Colang spunea...

nike" cat de adevarat?

Zinna spunea...

Aici ajungi dacă dai banii pe reviste ! :D

George Colang spunea...

Zinna@ Ei, nu e vorba numai de reviste, sunt destule situri de genul asta, programe de televiziune and more...

Faceți căutări pe acest blog