Pagini

Persoane interesate

Materialele care apar pe acest blog
aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Proprietarul acestui blog îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice abatere. Blogul funcţionează în condiţii normale cu Mozilla Firefox si Crome.

duminică, 30 ianuarie 2011

Cum să dai răspunsul la toate?       Mă întreba cineva cum este să pui pe tapet aşa o multitudine de gânduri şi trăiri, să te descoşi în faţa tuturor, să le arăţi cele mai intime răvaşe, să te dezveleşti de temeri şi să cânţi cu propria ta cenuşă. Ce nu ştia omul este că viaţa mea, aşa cum este şi a ta, sau a celui de lângă tine, nu este decât o glumă bună, nimic nu este bătut în cuie, blocat în propriile virtuţi de a nimici şi cel mai fioros curent ce alunecă spre tine; viaţa este un truc din care scapă doar trişorii. Cu zâmbetul pe buze!


      Suferinţa nu este făcută pentru oameni slabi, secătuiţi de toate cele ce sunt, ea se propovăduieşte acolo unde nu sunt tipare, în ghiocul celor puternici, în punctul de fugă al oamenilor cu gânduri măreţe, acolo unde se nasc troiene şi unde se pun iscoade, în abisul golit al Zeilor. 4 comentarii:

haos organizat spunea...

spui tu asta , cu atat convingere??? cineva , ceva te va contrazice ;)-niciodata sa nu spui ca esti sigur de ceva , cineva sau vreo idee ....

George Colang spunea...

haos@ nu am inteles - ce spun cu atata convingere?

haos organizat spunea...

despre sufetinta numai ptr cei puternici , despre viata ta , a mea , a lor ca ar fi o gluma buna ..... uneori mai dai si de cate o gluma proasta :)

George Colang spunea...

haos@ niciodata nu spun ceva cu tarie...se vede destul de clar din toate art insiruite pe blog.

Faceți căutări pe acest blog