Pagini

Persoane interesate

Materialele care apar pe acest blog
aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Proprietarul acestui blog îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice abatere. Blogul funcţionează în condiţii normale cu Mozilla Firefox si Crome.

joi, 1 iulie 2010

Creation

    Pentru toţi cei care încearcă să mă descoasă, să mă rumege, ca apoi să mă scuipe, le pot spune că nu au ce să vadă. Nu am trei mâini şi nici coarne virtuale, poate un fulg cu care mă duelez. Eu sunt mioriţa care plânge cu foc, nu? Cei ce vor să mă dezvelească ca apoi să mă cunoască, trebuie să ştie că nu trăiesc printre stele, ci într-o lume numită, culmea, Pământ.

4 comentarii:

jocuri noi spunea...

Salut! Vrei să facem schimb de link-uri? Dacă vrei, adaugă următoarele date în blogroll-ul tău: titlu: jocuri noi ; url: http://www.ejocuri-noi.ro . Trimite-mi un email pe adresa: ainaw@yahoo.com sau scrie-mi un comentariu la un joc cu datele tale să ştiu dacă să-ţi adaug link-ul pe site. Mulţumesc. :d

silvia spunea...

Uf, cine te-a suparat? :( Normal ca esti tot un om, la fel ca noi. Doar ca......fiecare este creat intr-un mod anume, nu? Pare un film destul de interesant, daca ar fi sa ne referim la teoria Darwinista:)

Offshore spunea...

jocuri@ multumesc ptr oferta, dar nu este cazul, acum...

Offshore spunea...

silvia@ am scris din perspectiva personajului...

Faceți căutări pe acest blog