Pagini

Persoane interesate

Materialele care apar pe acest blog
aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Proprietarul acestui blog îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice abatere. Blogul funcţionează în condiţii normale cu Mozilla Firefox si Crome.

joi, 4 martie 2010

Despre Chip

Citeşte un articol scris de Offshore în mixul de cultură. Dă click aici. Te aştept cu opinii şi comentarii acolo.

5 comentarii:

deyu spunea...

out of toppic. Nu+mi sta in fire sa fac asta, sa dau linkuri sau asa, insa un ajutor disperat se aude si fara sa fie strigat cu voce tare. O sa te rog sa faci si tu un bine si sa dai mai departe ori linkul de la prima postare de la blogul meu, sau daca nu vrei asta, site-ul unde lumea poate dona 2 euro pentru Alenxandra Comanici, studenta la medicina, diagnosticata cu leucemie. http://www.alexandra-comanici.ro . Mersi .

Offshore spunea...

deyu@ o sa las acest comentariu, mai mult nu pot sa fac. o zi buna.

o alta ana. spunea...

multumesc.(cred ca asta e primul comentariu facut pe blogul meu de cineva care nu ma cunoaste...deci conteaza.)

Offshore spunea...

o alta ana@ cu placere, dar meritul este al tau. daca as fi avut si eu preocuparile tale, la o varsta asa frageda, poate ca acum as fi facut si mai mult. ai mana, si probabil ai nevoie de un imbold, mult succes.

Pifuneata spunea...

@Offshore frumos articolul despre chip. Intr-adevar chipul as mai continua eu este asemenea unei masti care ascunde un invelis si anume sufletul. Din punctul meu de vedere sufletul unei persoane este mult mai important decat aspectul fizic. Cel putin pentru mine. Degeaba un om este frumos daca sufletul sau este hain...Dar asta e alta poveste...Stiu ca ti-am mai spus-o si ca ma repet...Imi place la nebunie cum gandesti:)) Si crede-ma ca sunt cat de poate de critica!:))

Faceți căutări pe acest blog