Pagini

Persoane interesate

Materialele care apar pe acest blog
aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Proprietarul acestui blog îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice abatere. Blogul funcţionează în condiţii normale cu Mozilla Firefox si Crome.

miercuri, 14 octombrie 2009

Sursa înţelegerii prime

     Nu sunt în stare să-mi scriu propriul jurnal. Un jurnal ar trebuie să reprezinte acel loc în care se strâng toate frustările tale, toate răspunsurile ascunse şi nevăzute, orice, chiar şi nimicul împăturit sub stele. Şi, uite că acum scriu, mă ascund iarăşi sub aceste rânduri, sub tot felul de aparenţe şi frustrări meschine. Încerc să văd omul din mine sau, cel puțin pentru o clipă, omul care a rămas sedus de ipoteza singurătăţii. Nu fug de lume, nici ea de mine, dar, totuşi, simt că mă învelesc cu o pătură goală.

*Cred că avem cuvinte şterse...


*Cred că avem cuvinte şterse...

6 comentarii:

Versace spunea...

Intr-un jurnal ar trebui sa treci de la sincronism la sincronicitate, dupa cum spunea profesorul cu nume de manastire

Offshore spunea...

bai esti culmea .......:))))))))))))))) o sa trec de la sincronismul sincronicitatii la avancronica simultaneitatii si invers. sa l citam pe nelu....pffff....am uitat:)))

Anonim spunea...

multumesc de comm:)

Black Bitch spunea...

Jurnalul e ceva strict omenesc, pentru ca doar noi ne agitam cand e luna plina si traim cu siguranta ca reprezentam o entitate in parte, considerandu-ne unici si diferiti. Si cum oamenii au creat tot ceea ce nu se mananca sau se bea cu cuvinte, jurnalul e ceea ce numesti tu "jurnal". E simplu.

Suntem incredibil de simplii...

maria - luiza spunea...

imi place ce scrii ... cum scrii... frumos !

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=5bsXOcK9_Cw&NR=1

Faceți căutări pe acest blog