Pagini

Persoane interesate

Materialele care apar pe acest blog
aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Proprietarul acestui blog îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice abatere. Blogul funcţionează în condiţii normale cu Mozilla Firefox si Crome.

marți, 2 iunie 2009

Cuvintele sunetului

     Acum te ascult pe tine, intru în raza pianului tău, în lumina deschisă de tine. Sunt sedus de sunetul târziu. Prin muzică ajungi la acel echilibru care îți spune că ești dezechilibrat. În masura în care te lași purtat de valul muzicii, ajungi să capeți experința contradicției tale. Muzica îți spune că ești artist, că animalitatea se ascunde în tine, că destinul nu există, că sorta este o mască obscenă ce nu te lasă să te dezvolți. Acum urc în rând cu fondul sonor care mă aclamă, acum sunt pe scenă, pe scena vieții mele, în deplinătatea potenței de a spune că sunt eu. Prin muzică mă desprind de durerea mea, mă rup de ea, doar pentru a-mi spune că exist cu adevărat. Așa cum lumina se propagă, la fel și muzica ne îneacă cu întunericul nostru, ea ne îndeamnă la noi, la esența enigmatică din noi…


12 comentarii:

oceania spunea...

Intr-adevar, muzica adevarata ne echilibreaza, stimuleaza si armonizeaza toate structurile fiintei, in asa fel incat corpul, mintea si sufletul sa rezoneze perfect. Dar, bineinteles nu e vorba de orice fel de muzica.

Melodia pe care ai ales-o a fost un fundal perfect pentru cuvintele tale.

Wanna spunea...

Ce-am fi noi de n-ar fi muzica...?

Wanna spunea...

Ce-am fi noi de n-ar fi muzica...?

Sorana spunea...

Imagini din sunete.....? :)

Offshore spunea...

@sorana: da, uite ca sunt:))

Offshore spunea...

@wanna: sincer cred ca nu am fi, eu unul nu as rezista, eu unul sunt muzica:)

Offshore spunea...

oceania: normal ca nu este vb de orice fel de muzica:) ms

journal à deux spunea...

muzica e cea mai delicioasa forma de libertate..pour moi..:)

journal à deux spunea...

muzica e cea mai delicioasa forma de libertate..pour moi..:)

KiTTy spunea...

Da, multumesc..probabil ca toti spunem ca este usor dupa ce trecem de el..:)) insa e strsant acum, mai ales cand ai pretentii de la tine. Imi place cum scrii...ti-am citit tot blogul si nu m-am saturat.:) good job.take care

Offshore spunea...

kitty: multumesc, nu stiu cand ai avut timp sa citesti tot:)

Andrada spunea...

Muzica.. eu vad muzica ca pe un soi de transa. Iar cand iesi din transa esti vindecat. Sau poate vindecat e prea mult spus. Esti mai putin nefericit.. Miracolul ei consta tocmai in lipsa dorintei de a o intelege.

Faceți căutări pe acest blog