Pagini

Persoane interesate

Materialele care apar pe acest blog
aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Proprietarul acestui blog îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice abatere. Blogul funcţionează în condiţii normale cu Mozilla Firefox si Crome.

luni, 29 septembrie 2008

Telepopmusik - mathematics

7 comentarii:

Dinny spunea...

Super, am ascultat si mi-amplacut in mod deosebit :)

Offshore spunea...

multumesc dinny:) Telepopmusik_mathematics este printre putinele melodii ''lucrate''. Iubesc modul in care acesti oameni au reusit sa programezeze asa ceva. In mod normal, in cazul unei melodii de genul acesta, iti consumi o tona de neuroni. pacat ca nu este intreaga:( Merita apreciat talentul si maiestria cu care au reusit sa realizeze acest sublim spectacol muzical.

oceania spunea...

pare muzica sferelor. linistitoare si misterioasa in acelasi timp.

Offshore spunea...

ocenia: cam multa cearta pe blogul tau, mai ales la chestia cu ''sfatul'' :) off..si cand te gandesti ca binele meu poate sa fie raul tau. e asa simplu:) multumesc, chiar este muzica sferelor. Tin minte ca in urma cu cativa ani, cand am luat contact cu formatia si implicit cu melodia, am gandit la fel:) muzica sferelor, poate muzica viitorului. intre timp, m am documentat, si am vazut ca nu este chiar asa greu sa faci ceea ce au realizat cei de la telepopmusik.

emma enescu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Offshore spunea...

daca credeam ca u ai provocat ceva o spuneam pur si simplu. nu aveam retineri. nu am stat departe, pur si simplu am avut o perioada mai incarcata. am aruncat un ochi azi, si atat. oricum, cred ca esti ultima pers din lumea cu care as vrea sa intru in polemica.

emma enescu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Faceți căutări pe acest blog