Pagini

Persoane interesate

Materialele care apar pe acest blog
aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Proprietarul acestui blog îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice abatere. Blogul funcţionează în condiţii normale cu Mozilla Firefox si Crome.

luni, 1 octombrie 2007

Aforisme
Perspectivă: Atunci când cauți, te trezești căutând.

Adevărul este o utopie.
Gelozia este o dovada de iubire de sine. Atunci când esti gelos – nu iubești! ci iubești faptul că acel CEVA este al tău. Astfel că, în proiecția ta, totul trebuie să fie conform planului – dacă ceva scapă un pic de sub control, e criminal!De ce taci? Nu vezi că lumea vorbește?


Fericire: Fericire!

2 comentarii:

Elena spunea...

mi ar placea sa pui si numele celor care au scris aceste aforisme, dar lasand acest aspect care tine de forma, la o parte, si imbratisand fondul, sunt partial de acord cu aforismul geloziei- in sensul ca persoana respectiva poate sa aiba o stare diametral opusa celei de "iubire de sine", este vb intr-adevar de un egoism abject, dar oare nu ascunde un complex de inferioritate atat de puternic incat teama de a-l pierde pe celalalt este de fapt teama de propria persoana? Gelozia se naste din teama si frica dintr-un complex, mergand atat de departe incat se ajunge chiar la ipohondrie. Cat priveste ideea ca adevarul este o utopie, consider perfect valabil sensul acesta daca ma gandesc ca fiecare avem un adevar propriu si rareori coincide cu ale celorlalti,si daca totusi se intampla sa coincida, nu inseamna ca am ajuns la sinceritate, este strict o convergenta de "adevaruri subiective", nu o realitate sincera

Offshore spunea...

aforismele sunt compuse de mn.

Faceți căutări pe acest blog