Pagini

Persoane interesate

Materialele care apar pe acest blog
aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Proprietarul acestui blog îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice abatere. Blogul funcţionează în condiţii normale cu Mozilla Firefox si Crome.

duminică, 2 septembrie 2007

Doi
În orice adânc rămâne o speranță, iar aceasta vine adânc din adânc. În haosul sufletesc se lovesc incertitudini, cum și în inimă se lovește sufletul. De multe ori, viața noastră trebuie condusă de altcineva, iar acel cineva trebuie să conducă supunându-se. Schimbul se face involuntar, iar frumosul apare o dată cu ei, cu cei doi. În acest proces, unul există numai pentru unul, și numai împreună ei formează setea reciprocă. Această sete nebună după apă vine din dorința celuilat, care este acum...și dorința ta. Nu-i poți prinde, nu poți știi niciodată ce vor? Căci ei nu vor nimic, au Totul!

3 comentarii:

andra spunea...

Mi-era teama la inceput ca-mi dai definitii si-mi vorbesti despre "procese" si "schimburi" desi stii bine ca nu e nici matematica, chimie si nici nu poate fi controlat...dar m-am linistit...:P

Offshore spunea...

un pic de chimie, poate fi :)

Pifuneata spunea...

Cand iubesti tot timpul te gandesti la celalalt, si apoi la tine. Nu stii ce ai putea sa mai faci ca lui sa ii fie bine. Si te bucuri de orice moment cand el este fericit. Pentru ca stii ca fericirea lui, iti aduce lumina si bucurie in suflet:) Dragostea e mai presus de orice!

Faceți căutări pe acest blog