Pagini

Persoane interesate

Materialele care apar pe acest blog
aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Proprietarul acestui blog îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice abatere. Blogul funcţionează în condiţii normale cu Mozilla Firefox si Crome.

vineri, 27 iulie 2007

Ratatul
Este seară şi el stă singur. Se uita în jurul lui şi vede că nimic nu îl înconjoară. Ploile cad, iar cerul cerne peste toţi noi speranţe. Este mizantrop în noapte şi gânditor şi poate că nimic nu-i scapă. Aprinde o tigară şi se gândeşte la trecut. Nu de mult era un tânăr „trufaş“ cu aspiraţii, iar acum tinereţea se pierde-n băutură. Poate că nu ştie ce vrea, dar are o speranţă. Să devină tânăr şi semeţ! Dar cum să mai reuşească? Mult timp, băutura era tinereţea, acum trebuie să facă ceva cu el dacă vrea măreţie! Viața lui era uşoară şi se rezuma la un pahar plin şi o ţigară. Fumul trece şi paharul se umple, timpul trece şi viaţa se umple. Altfel spus, omul ăsta mă oboseşte! Viaţa lui e simplă, a fost dominată de un singur eveniment major, un eveniment care l-a marcat subit, peste care nu va trece niciodată. Povestea este simplă şi el o complică. Culmea! Poate să treacă peste, dar nu vrea. Paharul îi arată calea, şi băutura, soarta. Aşa arată fiecare bărbat care nu este bărbat. Aşa arată fiecare miel în faţa lupului paznic la stână. Aşa se arată ratatul!

6 comentarii:

Iliuta spunea...

Multumesc, George Cosmin!
M-ai citit....ca pe o carte inchisa! ;)
Nu uita ideea principala din TWIN PICKS:" Lucrurile nu sunt niciodata ceea ce par a fi"
Dumnezeu sa te binecuvanteze!
:)

Offshore spunea...

domnule Iliuta, nu este vb de tine. Am vrut doar sa arat unele din maladiile personale, sau mai bn zis- maladiile vietii-prostia, lenea,ingamfarea, etc:)

ratatul spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Offshore spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
ratatul spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Administrator spunea...

Comentariile ce contin un limbaj obscen vor fi sterse.

Faceți căutări pe acest blog